Промоции

Информация за курсовете

Slide 1

Slide 2

PreviousNext

Новини! Tab1

Вторник, 01 Август 2017

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ АДРЕСА В ЛОНДОН

  УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, моля да направите следните корекции в изписването на данни и адреса за полу...

продължава>

• Към всички новини

Контакти

Facebook
www.facebook.com/buyers.bg

Skype
buyers.bg

E-mail
info@buyers.bg

Курсове на доставка
Актуални курсовеЗа нас

Наблюдавайки тенденциите на българския пазар през последните години и отчитайки нуждите на родния потребител, създадохме “BUYERS.BG” – Вашият посредник за качествено и бързо обслужване при поръчка и доставка на стоки от Англия, Германия И Франция до желания от Вас адрес в България.

Предлаганите от нас услуги Ви позволяват да пазарувате сигурно и лесно от всички онлайн магазини в Обединеното кралство, Германия и Франция, без да e необходимо да притежавате английска/немска/френска карта или сами да закупите предпочитаните артикули, а ние да Ви ги доставим. Чрез нас Вие имате свободен достъп до всички световни марки като “NEXT”, “M&S”, “ADIDAS”, “GAP”, “ESPRIT”, “CYMBOREE”, “FRED PERRY”, “STONE ISLAND”, “BENCH”, “CLARKS”, “GEOX”, “ECCO”, “NIKE”, “REEBOK”, “BEN SHERMAN”, “DIESEL”, както и добре познатитите вече у нас сайтове “SPORTS DIRECT”, “ASDA”, “TESCO”, “MOTHERCARE”, “E-BAY”, “AMAZON”, "BONPRIX", "MY TOYS", "LA REDOUTE", "KIABI" и много други.

Искате облеклото Ви да е в крак с всички модни тенденции. За Вас е приоритет децата да играят с безопасни и качествени играчки, съобразени с най-новите стандарти за здраве и безопасност. Мечтаете домът Ви да е обзаведен със стил и уют, като във всички съвременни каталози. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС И НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ РЕАЛНОСТ!